Pitkin syksyä olen ihaillut ainakin Magsin , Michlin ja Katrin tekemiä herkkiä fimoruusukorvakoruja. :) Olivat niin huippusuloisia, etten voinut vastustaa ruusuja kun sellaisia sopivasti osui eteen. Nämä ovat kokoa 18mm, korvakoruihin pitäisi varmaan olla pienemmät. Lisäksi kuva saa jotenkin näyttämään ne jättimäisen massiivisilta. :D Ovat luonnossa kuitenkin sirot ja somemmat. Eli ensin pari korvakoruja, ruusut kera makeanvedenhelmen:

363282109_ce8ca33df4.jpg


Sitten yhdistin särmikkäitä lasihelmiä ruusuihin, ja tein tytön takkien vetoketjujen vetimiin koristeet, saapas nähdä kestääkö kuinka käytössä. Näistä tuli mielestäni aika kivat. :)

362775817_04a7ebe976_o.jpg

Seiskaveellä on uusi missio: hän on opetellut tekemään kierteisiä lenkkejä. ;) Tällä hetkellä on omien mittaustensa mukaan tehnyt 18 metriä pitkän kaulaketjun kierteisillä lenkeillä lasihelmistä ja makeanvedenhelmistä. Oikea mittaustulos on varmaan lähinnä metrin luokkaa, mutta mitäs pienistä, tyttö tykkää ja onnellinen kehityksestään. :) Laitanpa kuvaa jossain vaiheessa kun teos valmistuu.