Inspiraatio on pikkuhiljaa palaamassa, onneksi. Seuraavat korut lähtevät huomenna pikkujouluihin, jossa samalla esittelen koruja. :) Päätettiin ystävien kesken pitää pikkujoulut vasta helmikuussa kun joulukuussa oli kaikilla niin kiire. Loogista.

Ensimmäinen rannekoru, 'mokkatiikeri'. ;) Ruskeita mvhelmiä ja tiikerinsilmänugetteja. Tästä tuli jotenkin ihanan krumeluurinen vaikka malli on yksinkertainen, tykkään kovin.

2234463153_e045860b72_o.jpgSeuraavassa rannekorussa käytin aivan ihania Oregon picture jaspistyynyjä (mitenhän tuonkin sitten suomentaa..) yksinkertaisesti hopean kera. Värivivahteet ovat upeat minusta, käyttämättä jäi vielä paljon valkoisen ja oranssin sävyjä. :)

2234463263_edd8e8b537_o.jpg


Ja viimeisenä rannekoru jota olen hautonut pitkään. Halusin käyttää isoa taottua hopearengasta, ja yhdistin sen kanssa botswanan akaattia. Ovat muuten ekat käyttämäni botswanalaiset. ;) Myöhäisherännäinen .. pidin näistä läpikuultavuutensa vuoksi, en itse ole niin niiden selkeiden raitojen ystävä. :) Kuva ei tahtonut tänään onnistua, eli akaatit eivät pääse tässä oikeuksiinsa.

2234463363_2eb72305ae_o.jpgHuomenna siis vaihdan pitkästä aikaa vapaalle ja lepuutan aivojani hyvässä seurassa. :) Tähystykseen emme ole edelleenkään päässeet, toivottavasti PIAN. Mukavaa viikonloppua!