ÄHH on nyt sitten loppu, olen iloinen että tähän projektiin ryhdyin. Viimeiset korut menivät omalle pikku muruselleni, tyttärelleni. :)

En ole oikein ollut menestyksekäs sormusten kanssa, tämä oli ensimmäinen yritys juottaa hopeasormus. Orgaaninen kuten suurin osa tekeleistäni muutenkin, sormuksessa on päälipuolella tuollainen 'pallero'. Tytär pitää tästä kovasti, tarpeeksi kevyt hänen käyttöönsä.

Silmu

3777752602_8081bd0be8.jpg

 

Tytär halusi kuvaan käteensä Angie Sagen kirjoittaman Septimus Heap -fantasiakirjasarjan kakkososan, jota on parhaillaan lukemassa. :) Ei ole omena kauas puusta pudonnut.

Ja ÄHHin viimeiset korut ovat korvikset. Nekin myös tyttärelle. Hän halusi niihin linnut ja pilkkuja, jotka naputeltiin hopealaattaan jokseenkin kaaosteorian mukaan. :) Pyysin tytärtä valitsemaan helmet korviksia varten ja neiti 'minä en enää käytä sitten yhtään pinkkiä kun en tykkää siitä ollenkaankää enää!' valitsi hennon pinkit ruusukvartsit. :)) Pikkuiset linnut lintuselleni. Kuvasta ei huomaa, mutta kupersin nuo hopealätkät, eivät siis ole suorat.

Little birds

3777752554_59ed28626d.jpg

 

Kiitos kaikille jotka olette jaksaneet käydä kommentoimassa läpi koko kuukauden! Uusia tuttavuuksiakin on löytynyt. :) Tästä onkin sitten hyvä jatkaa kohden syksyä, heti kun eilen oikeaan käteen iskenyt jännetuppitulehdus antaa myöden..