Kiitos kaikille tähystystsempeistä! Kokemus oli rankka sekä poikaselle että minulle, mutta hengissä selvittiin. :) Koepalavastaukset tulevat kuukauden päästä, saa nähdä mitä ne sitten paljastavat.

Eilen illalla ja tänä aamuna sain kunnon inspiksen pitkästä aikaa, piti kokeilla sitä uutta tohoakin. Sain viimein ostettua uuden kun vanha sanoi yhteistyösopimuksen irti. Ensimmäinen on kaulakoru, jossa on labradoriittia eri muodoissa. Sinistä välkettä löytyy, myös brioletistä, sitä en vain saanut vangittua kuvaan. :) Koru on vapaa.


Flash

2789481864_e511e4781c_o.jpgToinen puolestaan on rannekoru, johon Outi ystävällisesti diilasi 'susirumat' karneolirondellit. :D Korusta tuli ihan nätti, patinointiin en koskenutkaan kun tuli purkista. Tykkään itse kun on lähes pikimusta, kuva vääristää väriä hiukan, saa nähdä tykkääkö lahjan saaja. ;) Olisi saanut olla vähän pidemmät korupiikit että olisi tullut enemmän vapaamuotoista kiemuraa, mutta oppia ikä kaikki. Ei siis mitään tiukkoja täsmäkierteitä näissä lenkeissä. ;)

Tanger

2789481944_9b89bb07fe_o.jpg

Rannekoruun teen varmaan sopivat korvakorut ja mahdollisesti kaulakorunkin kun ehdin.