Heh, nautin tästä ÄHHistä jo senkin takia että otsikoiden keksiminen on sitten helppoa.  Ensimmäiseksi päivän ÄHH -korvispari, ei mitään suureellista tai monimutkaista. Pari sai väri-inspiraationsa kuningatar Silvian häissä käyttämästä puvusta ja sen kanssa käyttämästään .. öh.. nauhasta. Mikähän sen virallinen nimi sitten lie. Pinkki-vaaleansininen yhdistelmä jäi takaraivoon kummittelemaan. :) Apatiittirondelleja ja säröakaattia:

4752365750_3b7c825091.jpg

 

Ja hiljaa hyvä tulee, toinen pari on hyvin yksinkertainen koska Petronellalta saamani kiinalaiset kristallirondellit eivät todellakaan vaadi mitään seurakseen. :) Ovat muhkeat ja kimaltavat jääpalat, eikä tietysti sitä kimalletta kuvissa näykään, pöh. Mutta uskokaa, kimaltaa kimaltaa!

4751725641_06d938ebf1.jpg

 

Sitten vielä muutama muu koru. Minulta tilattiin kolme lusikkariipusta tekstein, ja niihin valittiin kuhunkin oman värisensä Swarovskin kristallisydämet. Lusikoista on aina mukava tehdä. :)

4751725303_a17a19a9f4.jpg

 

Viimeisenä riipus, joka päätyi tyttäreni kaulaan. Yhtenä yönä puoli 12 sain idean ja mietin pystyisinkö sen toteuttamaan. Huusin hurraata kun olin saanut juotettua hopealätkään langan jossa oli helmi. Jonka räjäytin Dremelillä vahingossa. Juotin uuden jossa rondelli. Jonka rikoin kun väsyksissäni tiputin sen heti kuumana sitruunahappoon. Siinä vaiheessa korpesi. :) Juotin vähän lisää lankoja. Ei piisannut, jotain puuttui. Lisäsin parit möykyt, ei vieläkään hyvät. Viimeisenä tekona yöllä yhden aikaan jyrsin levyn reunat loville, ja sen jälkeen olinkin valmis itkemään ja menemään nukkumaan. :D Aamulla uusilla silmillä yritin pelastaa lovet hiukan siistimällä niitä, hioin ja patinoin levyn, ja siinä se. Mutta ei siinä niitä helmiäkään sitten kyllä ole. ;)

 

4751725463_0e15a5c45c.jpg