Lomareissu on takanapäin, ja kesä vielä edessä, ja juhannuskin! Sormia alkoi syyhyttää helmipöydän ääreen, varsinkin kun Outilta ostin uusia ihanaisia helmiä. :)

Ensimmäinen pari on Juhannusruusu-korvakorut, ah, nuo niin 'ihanat' kuvattavat, kirkkaat korut. Herkän kauniit vuorikristallikukat (ajattelen itse näitä ruusuina, en tiedä miksi!), seuranaan kirkasta hopeaa. Pidättäydyin patinasta. ;)

4716742032_4b5f10405f.jpg

 

Seuraavaksi Kurtturuusu (Rosa rugosa) -riipus. Näyttäähän tämä siltä jos oikein kovasti yrittää käyttää mielikuvitusta. ;) En tiedä mikä ruusuvillitys nyt iski. Terälehtinä kuitenkin kauniinpunaiset keishihelmet, keskustassa pieniä makeanvedenhelmiä, ja terälehdet ovat jälleen hiukan kohollaan. Tästä taitaa tulla oma kesäkaulakoru!

4716099165_4c0f20fb6a.jpg

 

Ja viimeisenä kaulakoru, jonka voin nyt esitellä koska lahjan saaja on sen saanut. :) Tilattiin siis kaulakoru, jossa olisi korussa näkyvä lause. Koska lause oli pitkä päädyttiin tilaajan kanssa lasitiilen käyttöön. Lisäksi juotin ja moukaroin hopearinkulan, johonkin kieputtelin lahjan saajan värisiä vihreitä ruttuisia makeanvedenhelmiä, sekä pieniä peridootteja. Nyörinä on pitkä puuvillanyöri, vaihtonyöriksi laitoin mukaan ruskeankin koska se sopii myös värinsä puolesta koruun.

4716099095_572f9bf4d1.jpg

 

Ensi kuussa ajattelin tsempata itseäni taas ÄHHiin. :) Pitkin kevättä olen seurannut kuinka Noitamuorin korupajan Anzu on päättänyt valmistaa sata paria korvakoruja, ja tehnyt toinen toistaan kauniimpia yksilöitä! Koska ÄHHin mottona on kulkenut lausahdus 'korut ne on korviksetkin' niin sen ja Anzun inspiroimana päätin ensi kuussa valmistaa siis korvikset päivässä. :) Tervetuloa taas kaikki koruilijat mukaan jos siltä tuntuu! Pakko ei ole tehdä korua per päivä, eikä edes niitä korviksia, tarkoitus on taas luoda ja käyttää helmivarastoja. Niin.. ja mukavaa juhannusta jos en päivitä ennen sitä. ;)