Kuten luvattu, tässä on kuvat tyttären koruista. :) Ensimmäinen kaulakoru on tehty kuparilangasta, hän väänteli kierteiset lenkit sormin. Olen kyllä opettanut pihtien käytön, mutta tyttö on oman tiensä kulkija. :) En toisaalta halua viedä häneltä tekemisen iloa jankuttamalla, mutta varmasti huomaa pihtien tarpeellisuuden kun siirtyy käyttämään vahvempaa lankaa, luulisin.

364401974_bf12b59e7e.jpg

Korussa on käytetty makeanvedenhelmiä, tsekkiläisiä lasihelmiä, helmiäislasihelmiä ja muutama muovinen  ukin tuoma pupu ja kilpikonnakin löytyy. ;) Korulla on pituutta 90cm.  Hän teki myös kaksi rannekorua kaulakorun kanssa, toinen oli kierteisestä lenkeistä, se jäi kuvaamatta, mutta toinen oli tällainen yksinkertaisempi versio:
364401976_eb5c627826_o.jpg


Ja vielä loppuun hänen glamourkaulakorunsa, joka valmistui viime viikolla. Se on kuulemma bling ja nyörinä on käytetty puuvillaista kirjontalankaa, osa on varmaan nähnytkin tämän kuvan. :)

360331689_37c88f4e83_o.jpg


Minua huvitti viime viikolla kun ostin foorumin kautta tytölle lasihelmiä. Kun helmet saapuivat tyttö oli aivan ekstaasissa: kaatoi kaikki pahvilaatikkoon ja istui yli TUNNIN ja ihasteli niitä helmi kerrallaan! Valitsi helmen, katseli valoa varten, huokaili -kato nyt äiti, ihankuin timantti! Aika selkeä oli helmihurmos. :)) Äitinsä lapsi ..