Meillä sitten sairastetaan pitkän kaavan mukaan. Esikoinen tokeni kouluun 9 sairaspäivän jälkeen, mutta tosikoisella on menossa päivä nro 14, itsellä vasta viides. Olen silti saanut jotain pientä aikaan, koska maaliskuu on meidän suvun juhlakuukausi. On synttäreitä synttäreiden perään. :)

Nämä ensimmäiset korvakorut menevät kylläkin tyttären ystävälle hänen syntymäpäivälahjakseen. Tytön lempiväri on sinisen kaikki sävyt, mutta erityisesti turkoosi. Oma tytär valitsi helmivarastoistani sopivat helmet, ja tehtiin tällaiset 6-in-1 -korvikset. :) Killuttimia voi pitää kaikkia kerralla, tai vaan suurinta akaattia, tai sitten jokaista pientä yksitellen, tai kolme pienintä yhtäaikaa. Materiaaleina lasirondellit, makeanvedenhelmet, akaatit ja jade plus hopea.

 

5514454254_f96b4d9342.jpg

 

Armas kummilapsoseni, siskontyttö, täyttää kunnioitettavat 7 vuotta. :) Koska lapsi on totaalisen harakka, oikein Neiti, rakastaa vaatteita ja koruja niin tänä vuonna päätin että hänen on aika saada oma sormus kun serkkutytön sormusta aina ihailee. Perussormus hopeaa, valitsimme tyttären kanssa kiveksi kuukiven jonka sininen välke MELKEIN näkyy kuvassa! Jälkikäteen googlettelin kuukiven ominaisuuksia ja löysin tiedon että se rauhoittaa levotonta mieltä tms. ja sehän passaa vallan hyvin koska siskontytössä on 'vähän' tuota Drama Queeniä.......... ;)

5514454214_82c90dbd87.jpg

 

Ja viimeinä kerää koko Kalmanneiti -sarjan viimeinen osa ystävälle, korvikset. ;))

 

5514454180_03fe78e1b4.jpg