Vappu meni näpräillessä mukavasti. :) Löysin projektilaatikosta osasia, jotka olen joskus väännellyt / juottanut, ja saatoin ne sitten koruksi asti.

Ensimmäinen löytö oli juotettu soikeahko rengas, johon olin juottanut möykyn. :) Naputtelin möykkyyn lehden, patinoin sen ja lisäsin killumaan ison soochojaderondellin. Lisäksi hiukan hopealankakiemuraa. Tämän yhdistelmän laitoin sitten killumaan ihan vain parimilliseen puuvillanyöriin.

4570873063_a7ae91fb00.jpg

 

Toinen kaulakoru on hyvin samantyylinen. Siihen laitoin jälleen jadea eri muodoissa, huomaa jälleen että kevät tulee kun värejäkin tulee käytettyä enemmän. Renkaaseen tein pilkkuja jotka patinoin.

4570872921_99f804f1d4.jpg

 

Ja viimeinen on sitten niin koekappale kuin olla ja voi. :D Olin tuon hopeapohjan jotkus väännellyt valmiiksi ja se oli jäänyt tosiaan lojumaan, nyt ajattelin että kokeilenpa kieputusta näin. Valitsin brioletiksi sitruunakvartsin, joka oli suloisen kolhiintunut. Kuvasta ei näy että sen sisällä on sulkeamia ja pinnassakin oli vähän nirhaumia. Brioletti oli aloittaessani täysin keskellä vaan ei ole enää! :DD Tämä on niin vino kuin vain vino voi olla! Lisäksi sitruunakvartsi otti itseensä patinoinnista ja pinta veti jotenkin harmahtavaksi. Mahtavasti tälle tuli kokoa, korkeus n. 5cm, ja kelpaa omaan käyttöön, en pura.  Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. ;)

 

4570873233_78c9c1568d.jpg