Aloin tuossa jokunen viikko takaperin miettiä pystyisinkö haastamaan itseni tekemään korun per päivä, vaikka kuukauden ajan. :) Naamakirjassa heitin tuumailun ilmoille ja kyselin helmikamuilta löytyisikö tsempparia, onneksi muutama löytyikin! Eli oma tarkoitukseni on yrittää tehdä koru per päivä heinäkuun ajan. :)

Olen tänä vuonna ostanut helmiä aika vähän, mutta itseä harmittaa kun tuntuu että NERIK-laatikossakin alkaa kansi pullistella. Lisäksi olen talven mittaan aloittanut erilaisia projekteja, joista osa on edelleen kesken, yritän saada niitä tehtyä myös valmiiksi. Tervetuloa ÄHH -haasteeseen mukaan jos siltä tuntuu, korut ne on korviksetkin. ;) En varmaan joka päivä bloggaa, mutta useampia koruja sitten kerralla.

Koska en pidä kuvattomista postauksista niin tähän heitän yhden lusikkakorun jonka tein taannoin hyvälle ystävälleni, hänen erikoisalaansa ovat vampyyrit ja kauhu. ;) Tyttö tietysti tarvitsee aina työkoruja, joten Runs with vampires:

 

3659575166_c0515d410e.jpg

 

Lusikasta tuli 'lyömävikainen' koska materiaali oli tosi kovaa seosta! Kuvassa ei näy kunnolla verenpunainen lasihelmipisara. Vallan passeli oli kuulemma hänelle, joka juoksee vamppisten kanssa. ;) (vamppiskoruja on luvassa lisää ÄHH-kuukauden aikana, sen verran paljastettakoon..)