Talvi vie meikäläisestä viime metreillä mehut, onneksi on tuo aurinko sentään paistellut! On ollut niin kiire ettei ole ehtinyt korujuttuja miettiä, mutta eilen tuli hirmuinen tarve luoda. Illalla olin suunnattoman onnellinen ja haisin kuin olisin viettänyt koko päivän konepajalla,  sen verran työstöä vaativat nämä korut. :)

Keväästä tulee tietysti mieleen linnut ja pöntöt, joten sillä ajatuksella liikkeelle. Materiaalit ovat samat kummassakin korussa: kupari, hopea sekä silkki & paperi. Ensimmäiseen koruun tuli tekstiksi 'onni'. Onni on kevät, onni on oma koti, onni on vaikka mitä! Lisäksi tämän kantaja on erittäin viisas ihminen (eikä pöllömpi), siksi pöllö. ;) Ketjua tuli koristamaan kyaniitti.

5579392032_92d085c210.jpg

 

Monen eri sorttista killutinta mallasin roikkumaan silkkinauhan alle, mutta päädyin jättämään kuitenkin kaikki pois, olisi ehkä sitten hukkunut tuo pöntön malli liikaa.

Tämä toinen koru on tyttöselleni, harakkalapselle. :) Hän itse valitsi silkkinauhan värin ja siihen sopivan helmen, apatiitin. Vahingossa siis ovat samaa sävymaailmaa nämä kaksi korua. Tekstinä yksinkertaisesti 'LENNÄ'. Sitä toivon lapselleni, että lentäisi omin, vahvoin siivin. Sitten joskus, ei vielä. :D

 

5578806173_eafc58f323.jpg

 

Kai sitä täytyy itsellekin yksi pönttö vääntää, sen verran olin näihin tyytyväinen!