.. ja se tuli todistettua. :) Kiirettä on pitänyt ja kiire jatkuu edelleen, helmet olen laittanut syrjään, mutta kun tuli tilaamani kapussit sekä puolipyöreä lanka niin siinähän ei sitten enää villit hevosetkaan pitänyt tätä harakkaa pois helmipöydän ääreltä!

En ole ikinä istuttanut kiveä, ja sormuksetkin on ollut niitä ohuita renkaita vain. Ensimmäisen kohdalla työjärjestys meni hiukan vinksalleen. :DD Ok, tiesin teorissa miten kaikki tapahtuu, mutta kun piti alkaa kikkailemaan niin ei muistanut että jos esim. olisi sormuksen kiveen, granaattiin, halunnut ruttureunan niin se olisi pitänyt tehdä ennenkuin kivi oli jo kiinni.. huoh.. että tässäpä tämä ensimmäinen sormus sitten on, tämä meni tyttärelle.

4907359688_667344ff87.jpg

 

Miehen pikkusiskokin halusi sormuksen, ja valitsi kiveksi ametistin. Tämän kanssa meni ihan vähän paremmin, mutta onnistuin skrymppaamaan sormusta. :D Wohoo! Josko kolmas olisi sitten jo .. virheettömämpi..

4906771007_d91ff10bea.jpg

 

Näissä sormuksissahan ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, mutta minulle ne olivat suuri henkilökohtainen voitto. :) Ja kun kapusseja kerran vielä oli ja löysin jämälätkän hopeaa niin siitä alkoi hillitön urakka. Kokeilin kaikenlaista, ja sain kasaan prehniitin somistaman riipuksen. Ehkä nyt voin rauhoittua sitten hoitamaan kiireeni loppuun. ;)

 

4906771073_0beaac54a0.jpg