Sain viimein loppuun kaulakorun jonka aloitin joskus kesäkuussa. :) Osasyy oli nollakutosen hopealangan loppuminen, en viitsinyt sitä ostaa välissä lisää kun tilasin kimpan kautta. Makeanveden helmet ovat miehen tuomia, värisävyn nimi oli Burnt Rose, niiden koko on n. 4-5mm. :) Ovat siis varsin suloisia. Riipuksena ruusukvartsibrioletti.

Rosy

2926554942_b209e07f06_o.jpg


Sitten syysrannekoru itselle! Katselin pitkään ja himoiten 14mm säröakaatteja, ja viimein niiden seireenilaulu kävi sietämättömäksi ja pistin tilauksen menemään. Rannekoru syntyi samana iltana kun helmet kotiin saapuivat. :D Koko on siis varsin muhkea ja lankana 0.8mm lanka. Halusin pitkän rannekorun, sellaisen että se valahtaa kämmenselälle asti kun käsi on alaspäin. Ihastuin myös siihen että helmet ovat kiillottamattomia, mattapintaisia. Nam. Tuon charmin kanssa vielä pähkään, en ole varma tykkäänkö siitä, tai pitäisikö sen olla isompi.

2926555016_414cdb2c6b_o.jpg


Kuvausalustana toimiva hartiahuivi on Harakkamuorin puikottama ja lämmittää aivan ihanasti! Äiti ja Petronella keritsivät yhdessä Petronella kaksi lammasta (aka Tyhmät tytöt), ja Harakkamuori on siis itse karstannut ja kehrännyt langankin tähän. :)

Ja viimeiseksi muutama dominoriipus lisää. Toisessa kiinnitys hopeaa ja jaspisheishejä, toisessa artistic wireä ja Swarovskin kristalli:

2926564808_49ea198467_o.jpg


Yöllä oli ollut jo yli 2 astetta pakkasta, ihanan pirteä ja aurinkoinen ilma tänään! :)