Tulikin pidempi bloggaustauko kuin olin ajatellut, perheen karvakorvista toinen sairastui ja meni pari päivää ennenkuin saatiin lemmikki taas tolpilleen. :)

Korvistutti edelleen ja teki mieli piipertää pientä, joten pengoin unohdettujen helmien joukosta vuorikristallilehtiä. Nämä olen muistaakseni tilannut samaan aikaan kuin karneolikurpitsat, ja käyttöä on ollut melkein yhtä paljon. ;) Seuraksi hopeaa, granaatit ja peridootteja:

5418266406_7be4a7f610.jpg

 

Penkoessani eteen tuli myös pussillinen 10mm bambuakaattihelmiä, niissä on ihanat värit! Seuraksi vielä iso savukvartsimöllykkä ja pieni hopeinen lehti. Kun tämä oli valmis koru näytti hiukan tutulta, ja kun katselin aikaisempia korukuviani, löysin tämän. :D Ei ihme että näytti tutulta. Huoh.

5417662039_943de85f9d.jpg

 

Jo ennen joulua juottelin kasan hopearinkuloita ja kuvioin niitä, mutta sitten vaan jotenkin koru jäi kuitenkin tekemättä. Prehniittimöllykät ovat ihanan värisiä! Tulee kevään kaipuu. :) Niiden seuraan ymppäsin sitten rouheat renkaat. Tällä erää laitoin pienen lukon kun halusin että rannekoru näyttäisi 'saumattomalta', mietin kuitenkin että pitäisikö tehdä salpalukko.. jäänee mietintään.

5418266330_663f0b278c.jpg

 

Viimeisenä riipus, jolle yritin kovasti miettiä millainen ketju tai helminauha tähän sopisi, mutta koska en osannut päättää laitoin sen vain sitten satiininauhaan odottamaan josko kertoisi mitä haluaa kaveriksi. :) Alpakkalusikan varresta ruusukuvio sekä kuvioitua kuparia. Lusikasta katosi tohottaessa patin eikä rikkimaksa jättänyt siihen jälkeäkään. :o Mahtaakohan mun litku olla vanhaa tai varsi jotenkin erikoinen? Lusikkapesiin olen kyllä saanut patinaa jäämään, mutta tämä ei nyt kyllä tykännyt tummua yhtään.

 

5418266278_2a5e9aa33e.jpg