En ole piiiiiitkään aikaan tehnyt vaijerikoruja, joten päätin yrittää. Ensimmäiseksi peruskaulakoru johon valikoitui amatsoniittitabletteja, kaiverrettuja vuorikristallikurpitsoita sekä pieniä hopeahelmiä. En halunnut viedä huomiota päätähdeltä, ihanan sinisävyiseltä rakukeramiikkahelmeltä. Helmi on kaksipuolinen ja toisella puolella on kukan keskellä ripaus pronssin sävyä. :) Kuva ei tuo esiin helmen hienoa metallihohtoväriä.

5440533629_6608dd1751.jpg

 

Seuraavassa rannekorussakin on sinisen sävyjä, vetäkää rasti seinään! :)) Nämäkin helmet, kuten edellisetkin, 'löytyivät' uudestaan, joten olen ihan tyytyväinen siihen että olen onnistunut löytöhelmiä käyttämään tähän asti jokaisessa ähh-korussa. Helmet ovat 10mm värjäämätöntä aqua terra -jaspista, jossa mielestäni on kauniit sävyt näinkin. Osa pyöreistä helmistä näyttää aivan marmorikuulilta. :) Helmien väliin laitoin hopeiset kierrerenkaat jotka nekin on ostettu varmaan kolme vuotta sitten. Jotain killutinta rannekoru kaipasi, joten hopealaatikon kätköistä löytyi sopivan suuri sydän jonka seuraksi pyöräytin vielä yhden makeanvedenhelmen. Sydänkin on odottanut paikkaansa vuosia. :)

5441137550_18d2cef25a.jpg

 

Ja viimeisenä pari korvakoruja, jotka onnistuivat olemaan oikein murheenkryynit. :) Olin saanut parin valmiiksi ja kiillottelin sitä kun toisesta korumetallisesta linkistä singahti Swarovskin kristalli irti. Eikä löytynyt mistään vaikka lasten (ja kirjaimellisesti kissojen ja koirien kanssa) sitä haettiin. Ai että suututti! Päivän pähkittyäni tajusin että voinhan tehdä toisen uusiksi koska korulinkkejä on vielä jäljellä. :D Näissä on siis kaksireikäiset korunjakajat vuodelta miekka ja kivi sekä ihanat malvanväriset, lähes pyöreät ja upeakiiltoiset mvhelmet. Itselleni tulee näistä mieleen muinaisroomalaiset korut. :) Ei sentään Indiana Jones.. Muistaakseni joku kanssakoruilija on myös käyttänyt korulinkkejä näin, mutta en sitten löytänyt ko. koruja vaikka etsin, saa ilmoittautua! :)

 

5441137502_9c122e0d53.jpg