Toukokuu katosi! Vajaan viikon päästä loppuu koulu, ja sitten saa ah, suunnata lomalle. :) Ihanaa.

Olen aika harvanlaiseen tahtiin korustellut tämän kuun aikana, pihahommat sun muut kevättyöt on vieneet aikaa. Esittelen siis varsin sekalaisia juttuja. :) Enimmäkseen olen tehnyt tilaustöitä, esim. paljon kirjanmerkkejä lahjoiksi. Tässä esimerkissä kuparia, lasihelmiä sekä satiininauhaa:

 

4656188495_121b68a096.jpg

 

Tyttöseni halusi ehdottomasti nilkkaketjun, joten eikun valitsemaan helmiä. Hän on ylen ihastunut pikkuruisiin ruusukvartseihin (vaikkei käytäkään enää pinkkiä, kuulemma ;)), niitä siis hopean seuraksi kahta eri kokoa, ja laattaan tytön lempikuvio: lintu. Hänen mielestään se on kaunein punsseleistani. :) Hän oli myös kovin huolissaan ettei kuvassa näy sukanjäljet ja mustelmat, joten sivuuttakaa ne jos huomaatte. ;) Jätin korun patinoimatta koska lapsosella on hapan iho, ja se tummuu kohtuullisen nopeasti omia aikojaan.

4656188217_03e516cafa.jpg

 

Sitten tein parin korviksia, yksinkertaisesti taotut hopearenkaat sekä fasetoitu karneoli niiden kaveriksi, varsin mehukkaat helmet. :) Tietysti vähän patinaa pintaan!

4656188309_deea508f3f.jpg

 

Viimeisenä ensimmäinen tekemäni rippiristi! Kummilapsi oli esittänyt erittäin taitavalle käsityöläiskummitädilleen toiveeksi että hän haluaisi tuunatun rippiristin. Kummitäti sitten kysyi voisinko auttaa koska hän ei ole koruntekijä. Mielelläni lupauduin, ja yhdessä päädyimme tällaiseen tuunattuun rippiristiin. :) Hopealusikan kupissa pieni risti, jossa yksi ainoa apatiitti, sekä konfirmaatiopäivä naputeltuna. Otin tästä noin sata kuvaa, mutta yhdessäkään koru ei pääse oikeuksiinsa, joten uskokaa kun sanon omakehuisesti että tämä on luonnossa kauniimpi. :D

4656808538_a47aaa1b59.jpg

 

Ja kuten päivämäärästä huomaa, konfirmaatio on vasta edessä, mutta koska lähdemme perheen kanssa ulkomaille heti koulujen loputtua, tein tämän etukäteen. Onnea minunkin puolestani ripillepääsyn johdosta. :)

Ensi kuu voi olla vielä vähän hiljaiseloa tässä blogissa, mutta kun kotiin päästään niin eiköhän sitä taas helmet esiin kaiveta. Ihanaa alkukesää kaikille!!!