Sainpa tällä viikolla aikaan muutaman rannekorun, vaikka kiireitä on pidellytkin. :) Uudet helmet kuiskivat vienosti, mutta rahatyöt on hoidettava. .. valitettavasti. ;)

Ensimmäisen rannekoru, joka mielestäni on niin epäonnistunut kuin voi olla. En tiedä mitä ajattelin kun laitoin helmien seuraksi hopeaa, jälkiviisaana voin sanoa että kultaa sen olisi pitänyt olla. :I Helmet ostin fossiilikiven nimellä, värjätty sävy oli nimeltään Caramel, ja nameilta ne näyttävätkin. :) Korun päättely meni vähän harakoille kun otti niin aivoon tuo epäsopivuus. Täytyy vielä vähän fiksata sitä, koska jostain hassusta syystä sisareni haluaa viedä tämän HETI kun vain sen annan. :D


1372917714_ee38295b50_o.jpgSeuraava rannekoru on tilaustyö, tilaaja näki ranteessani Tingelin, mutta halusi siitä työkorukseen riisutun mallin. :) Ja kullan sävyisenä. Jätin siis kashmirhelmet pois, käytin kullanvärisiä putkihelmiä, peacock -sävyisiä mvhelmiä, sekä vermeil & goldfilled -osia ja -helmiä. Lisäsin myös kolmannen 'kerroksen' koska kaksi olisi ollut liian vähän. Koru on luonnossa tosi kaunis, välkkyy kultaisena ja on kevy & siro. :) Kuva ei kyllä tee tälle oikeutta.


Tingel gold
1372917520_1750f45181_o.jpgViimeisessä korussa on hopeaa, jaspista ja prehniittiä. :) Muodoltaan prehniitit ovat samanlaisia kuin siirtomaalohkareet, mutta koko on vain pienempi. Minusta tämä on oikein soma, ja menee vapaiden korujen puolelle. :)


1372917938_502189a9e5_o.jpg
Patina oli vielä haastanut minut kertomaan mitä minulla on juuri nyt päälläni. Mustaa, mustaa ja mustaa. ;) .. kuten lähes aina. Ihanaa viikonloppua kaikille!!!