Toissapäivänä juottelin kasan hopearinkuloita. Halusin ns. huonot juotokset, niin että renkaisiin jäisi näkyviin juotoskohta, 'nivel'.  Halusin ruttuista, muttuista ja klohmuista. :) Tarkoituksenani oli käyttää renkaat vasaroimatta niitä jotta juotoskohdat näkyisivät paremmin, mutta unohdin sen ja vasaroin kuitenkin. ;) Lisäsin vähän jaderondelleja ja mehukkaan punaiset jadepisat, sain aikaan vähän pidemmät korvakorut, mutta kuitenkaan nämä eivät ole liian painavat!

4760857476_235bafdaf4.jpg

 

(Tämän päivän postauksen kaikki korut on tylsästi kuvattu samassa paikassa.)

 

Seuraavana päivänä jatkoin samojen rinkuloiden parissa, tällä kertaa murjoin ne sydämiksi. Lisäksi hopeaa ja klohmuiset vuorikristallirondellit. Nämä ovat aivan älyttömän kevyet! Melkein en ensin näitä patinoinut, mutta kuitenkin tuli sellainen olo että vuorikristallit pääsevät ehkä paremmin oikeuksiinsa patinoinnin kanssa, joten rikkimaksaa kehiin. :)

4760222643_3dcf7ac358.jpg

 

Tänä aamuna silmiini osui nappipurkki, ostettiin kerran kirpparilta tyttären kanssa iso lasipurkki täynnä kaikenlaisia nappeja askarteluja varten. Monessa blogissa on tehty tosi hienoja korviksia napeista, ja mikäpä siinä sitten muu auttoi kuin alkaa kaivella pareja purkista. :) Tämä osoittautui haasteelliseksi koska napit on purettu vanhoista vaatteista, eikä kaikille ollut pareja laisinkaan. Jotain siihen suuntaan löytyi kuitenkin. Ensimmäinen pari on tyttärelle, hän valitsi fasettihiotut pinkit akaattihelmet valkoisten nappien seuraksi.

4760222555_09daa40e74.jpg

 

Nämä jätettiin patinoimatta koska tytär on hapan ihminen, ja nämä patinoivat hänen käytöllään nopsaan. :) Toiseen pariin löysin ruskeat napit joiden seuralaisiksi kieputtelin silkoiset karneolibrioletit. Nämä melkein ovat omat suosikkini.

4760857378_7eac7705ea.jpg