Sain ilon ja kunnian koruttaa kaksi kaasoa. :) Häät ovat syksyhäät ja väreinä piti olla paljon oranssia. Toinen kaasoista piti erityisesti makeanvedenhelmistä, joten toiseen käytin niitä runsaammin. Korut saivat olla samanlaiset mutta erilaiset, ja he ihastuivat aikaisemmin tekemääni koruun, jota sitä mukaellen mentiin. :) Oranssi aventuriinikolikko sai hopeasta kieputetun puolikehyksen, kavereina karneolia eri muodoissa, makeanvedenhelmiä sekä hopeaa:

6102358870_88214643ec.jpg

Toivon heille sekä morsiamelle oikein ihanaa juhlapäivää!

 

Ystävä kävi kylässä ja sanoi haluavansa vihreän rannekorun. Aikamme kun helmilaarejani pengoimme hän valikoi seuraavat materiaalit:

6102371496_ecc482d582.jpg

Eipä tullut vihreää!  Laavakiveä, ihanan punaisia jadeja sekä rippusen hopeaa. :) Tuo punainen sävy on jotenkin ihanan karpalonpunainen, ja sama sävy on tässä seuraavassa rannekorussa.

Haksahdin pitkästä aikaa tilaamaan makeanvedenhelmiä kun osui silmien eteen mukavia 10mm möllyköitä. Sävykin oli ihana, ja tämä rannekoru syntyi pitkästä aikaa ihan tuosta vaan, tosi nopsaan! Helmien seuraan laitoin yhden ison fasetoidun akaattirondellin, ja sitä koristamaan hopeiset helmihatut.  Ne ovat minulle sellainen juttu että aina niitä tilaan enkä kuitenkaan osaa käyttää, jos nyt yrittäisi enemmän. :) Lukosta roikkumaan laitoin pikkuisen mvhelmen ja akaatinsävyisen mystisen kvartsin, joka jälleen kerran menetti pintakäsittelynsä patinoidessa. *huoh*

6102358748_691db256ac.jpg