Kun otetaan huomioon etten ole niin välittänyt korvisten tekemisestä aikaisemmin (koska minusta tuntuu etten saa ikinä aikaan kahta samanlaista), olen ollut kevään aikana hämmästyttävän tuottelias korvakoruntekijä. :D Onhan se ihan mukavaa, myönnän, ja jatkoa tulee seuraamaan. :)

Ensimmäisenä anopin äitienpäivälahjat, lähes mustanvihreitä turmaliinirondelleja, itse juotetut ja moukaroidut pohjat, pieniä hopeahelmiä.  Hän pyysi pieniä korviksia ja mietin tehdessä tuliko näistä kuitenkin liian suuret, kokonaiskorkeus oli hiukan vajaa 3cm koukun kanssa. Hän kuitenkin piti ja ne näyttivätkin ihan somilta korvissa, toisin kuin kuvassa. ;)

3524774016_bd7de39eb5.jpg

 

Sitten toinen pari jossa on peridoottisiruja, punaiset turmaliinimuruset sekä makoiset vihreät kalsedonibrioletit. Ihastuin noihin brioletteihin kun pinta oli niin silkoinen ja liukas, aivan kuin karamelli! Nämä olivat selkeästi harjoitustyö, toisesta tuli pidempi kuin toisesta ja löysivät kodin vihreää rakastavan sisareni luota. :)

3524773922_f216bc4343.jpg

 

Ihanaa, lapsilla on enää kolmisen viikkoa koulua jäljellä, sitten päästään kesälaitumille! Aurinkoista toukokuuta kaikille!