Helmihullu marssii keittiöön. Altaan tulpan ketju on katki! Ärsyttää. Silloin hörhöllä välähtää! Muistaa lukeneensa Tiian blogista tämän nerokkaan keksinnön! Hörhö ryntää helmipöydällä kädet täristen, silmissä väikkyy überblingin allasketjun kuvat! Välkettä! Särmiä! Sisäinen harakka kirkuu!

Sitten se toinen puoli aivoista alkaa mutista jotain painavista kattiloista ja tulikuumista perunankeitinvesistä. Hörhö masentuu lievästi, harakka vaikenee. Aikansa varastoja plärättyään hörhö päätyy dalmatialaisjaspikseen jota ei ole yrityksistä huolimatta osannut käyttää koruissa. Hörhö alkaa vääntää.. hopeoitua kuparilankaa.. kauankohan kestää hopeisena.. vääntää ja vääntää.. tajuaa vasta lopussa, että tähänhän voi laittaa sellaisen renkaan kuin avaimenperissä! Jos hörhö olisi ollut fiksu hän olisi laittanut sellaisen jo toiseenkin päähän.

Viimein hörhö on valmis, kuvaa ketjun ja vie sen paikoilleen, ei puhu Miehelle mithän. Mies tulee autotallista, katsoo allasta: -On muuten rähee ketju! Sisäinen harakka kirkuu jälleen, ja helmihörhö lähtee selvittämään saako vessan lavuaarin ketjun irti, siellä varmaan kestäisi asteen verran blingimmätkin helmet..

1398281108_f902558c68.jpg