Muikku tuossa kyseli josko innostaisi taas koruhaaste helmikuulle, ja toki käy, olin itsekin samaa mietiskellyt. :) Outikin lupautui mukaan, joten meillä on haasteena tehdä helmikuun aikana 28 korua. Omaan tahtiin, ei välttämättä joka päivä jos ei siltä tunnu. Kaikki halukkaat voivat ottaa haasteeseen osaa, pakkohan ei ole tehdä noin montaa korua, vaan taas on tarkoituksena TEHDÄ hamsteroinnin ja hilloamisen sijaan. :) Ja hei, korut ne on ne korviksetkin!

Nämä seuraavat eivät ole vielä ÄHH (Älä hilloa helmiäsi)-koruja, vaan syntyivät viikonlopun aikana. Ensimmäisen parin tein itselleni, ja huomatkaan, niissä on valkoiset mvhelmet vaikka en edes tykkää niistä! :D Nämä suloisuudet kuitenkin läpäisivät muurini. Makeanvedehelmien kaveriksi löysin vanhasta kristallikruunusta puretut kristallit, eivät siis ole Swarovskia. ;) Niillä on ikää ja se niissä näkyy, ja juuri se antaa mielestäni niille luonnetta. Kierrätys kunniaan. :)

Something old, something new

4321719743_87bddf8841.jpg

 

Sorruin tilaamaan Fusion Beadsiltä pallopääpunsselit, ja pakkohan niitä oli sitten heti kokeilla. :) Ko. punsselit on ollut hankintalistalla varmaan vuoden, mutta aina joku muu ajaa edelle. Yritin kilkutella pyöreistä hopealätkistä edes jotain kukkasta muistuttavaa, ehkä jos katsoo toisella silmällä kieroon niin nämä etäisesti kukkia muistuttavat. ;) Menevät anopille synttärilahjaksi, tarkoitus olisi vielä tehdä kaulakoru samaan settiin.

4321719817_0331884bf6.jpg

4322453344_059e1b675d.jpg

 

Blogiin on siis tulossa päivityksiä vähän tiheämpää tahtia ainakin helmikuun ajan, ei ehkä joka päivä, mutta muutaman kerran viikossa. :) Lumista helmikuuta kaikille!