Minulla näyttää olevan joku rannekorukausi menossa. :) Odottelemani hopeiset putkihelmet saapuivat, mutta ne eivät kuitenkaan soveltuneet siihen visioon joka minulla oli mielessä. En ole ikinä käyttänyt putkihelmiä, joten koon ja kurvin muodon hahmottaminen oli melko hankalaa, ja jahkasinkin pitkään niiden kanssa. :)

Mags * vilkuttaa* on mielestäni ollut aina Epäsymmetrisen Kauneuden Mestari. Tässä rannekorussa yritin jollain lailla vapauttaa sisäisen magsini, ja irtautua tiukasta symmetrisyydestä. :) Koru on vaijeerin koottu, putkihelmen lisäksi käytin makeanvedenhelmiä, kukkahelmiä, lukko ja charmi Hill Tribe -hopeaa. Kivet ovat ostos Outilta, hän oli ostanut ne jaspiksena, mutta kukaan ei tunnu tietävän mitä ne ovat. :) Kauniita kuitenkin! Niiden valkeat ja punertavat sävyt sopivat jotenkin helmien kanssa, kuva valitettavasti vääristää niiden sävyä.

406831094_bb323e09a1_o.jpg

En tiedä .. itsestä tuntuu että tässä olisi vähän liikaa kaikkea. :) Ehkä se on vain tunne tuon edellisen tiukan geometrisen setin jälkeen.