Että sitten pitää ihmisen näin kesän korvalla vielä saada jostain kunnon kuume ja flunssa!? Ehkäpä jätin villahousut pois tänä vuonna liian aikaisin. ;)

Kaulakoruja on valmistunut muutamia. Ensimmäinen on tilaustyö, johon toivottiin lukkoa eteen, pientä riipusta sekä pieniä vihreitä helmiä. Riipus valmistui aika vaivatta, juotin rungon ja kieputtelin siihen piskuisia turmaliinejä sekä peridootin, korkeus on vain n. 2.5cm. Lukoksi ajattelin salpalukkoa mutta kaikki valmiit lukot joita minulla oli eivät sopineet tyyliin laisinkaan. Päädyin sitten itse juottamaan sekin ja vahvistin sitä vielä kieputtelulla sekä koristelin turmaliineillä. Valmisketjuun laitoin sinne tänne peridootteja.

5615425201_e625269465.jpg

Pakkohan nämä oli sitten vielä patinoida jotta hopean kierteet tulisivat kauniisti esille. :)

En olet hetkeen tehnyt kaulakelloja enkä nyörikoruja, mutta kun käly sellaista toivoi syntymäpäivälahjaksi niin tartuin tuumasta toimeen! Hän valitsi itse kellotaulun sekä toivoi helmien väriksi lilaa. Löysinkin kätköistäni tosi kauniita värjättyjä jadeja. Nerik-laatikon syövereistä kaivelin muutaman ison fasetoidun ametistin sekä ametistiruusun, ja lisäsin vielä sopivan sävyisen rusetin samettinauhasta. Päätin myös viimein käyttää vuonna yksi ja kaksi ostamiani hopeisia kukkalinkkejä. :)

5615425367_5274964c75.jpg

 

Ja viimeisenä oma pönttöni. :) Silkkinauha sekä makeanvedenhelmi lemppariväreissäni, tekstinä 'unelmoi':

 

5616005118_be3cbec5f1.jpg